Onze dansdocenten

Schrijf je nu in!
Kim Burgers
Kim BurgersEigenaresse Dansschool Kim, Docente/choreograaf
Mijn naam is Kim Burgers, ik ben “Kim” van Dansschool Kim. Ik geef leiding en les in mijn school. Ik ben HBO opgeleid in de specialisaties klassiek & spitzen, jazz, impro en modern. Het dansen is erg jong gestart bij mij en ik geniet er nog dagelijks van. Mijn passie voor dans is enorm, inspiratie voor mijn lessen komen van binnenuit. Het doel van mijn lessen is dansplezier, motivatie en zelfvertrouwen. Dat bereik ik door mijn kennis en ervaring op een enthousiaste manier over te brengen. Ik laat de dansers daarmee groeien in hun danstechniek, presentatie, muzikaliteit en creativiteit. Ik maak graag choreografie en werk graag toe naar onze jaarlijkse voorstelling. Ik probeer de dansers in mijn les en school graag persoonlijk goed te leren kennen. De lessen die ik geef zijn: kleuterdans , klassiek jeugd, modern jeugd en jongeren, klassiek & spitzen jongeren, showdance jeugd, Dance Company TWINKLE, SPARKLE en GLOW!
Mandy van den Brok
Mandy van den BrokDocente & choreograaf
Mijn naam is Mandy den Brok, ik kom uit Mill en heb een grote passie voor dans. Afgelopen maanden heb ik o.a. gewerkt aan diverse choreos voor Dance Company GLOW bij Kim. Dit seizoen start ik met het geven van meer lessen showdance. Ik heb veel ervaring met dans en het runnen van een dansschool, ik heb zelf een aantal jaren een eigen dansschool gehad! Ik ben moeder van Zoe (2 jaar) en Rosa (8 maanden) en werk verder als freelance dansdocente en choreografe. Mijn stijl is dynamisch, energiek en gericht op presentatie. Maar ook laat ik je lekker zweten, want mijn lessen zijn lekker pittig en conditioneel. Er wordt hard gewerkt in mijn lessen, daar gaan we voor. De sfeer in mijn lessen vind ik belangrijk en wil dat je kan genieten van het dansen met elkaar. Ik leer je alle leuke moves en werk met je aan uitstraling, presentatie, durf en dynamiek. Ik geef bij Kim showdance jeugd, jongeren en volwassenen.
Elien Watson
Elien WatsonDocente
Mijn naam is Elien Watson, ik ben 4e jaars student aan de opleiding docent Dans op ArtEZ Arnhem. Nadat ik een stage heb gedaan bij Dansschool Kim, ga ik klassiek 16+ & spitzen lesgeven, vanaf januari 2020. Mijn lessen zijn leerzaam en dansant, daarnaast hou ik van lekker hard werken in de les. In een open en fijne sfeer wil ik het beste uit de groep en iedere leerling halen. Ik verheug me op de lessen en natuurlijk de voorstelling in juni 2020.