Kims Zomer Danskamp 2020
Dansen & Chillen

Schrijf je nu in VOOR HET DANSKAMP!

17 t/m 20 augustus 2020 Kims Zomer Danskamp

Ook in 2020 organiseren we een Zomer Danskamp, met superleuke dansworkshops  & activiteiten op een toplocatie. Tijdens dit kamp combineren we het ultieme vakantiegevoel met dansen. Voor een dansliefhebber de perfectie combinatie dus. De lessen en workshops tijdens dit kamp worden aangeboden door gastchoreografen en gastdocenten die jou een top ervaring geven.  Naast dansen organiseren we een aantal hele gezellige en leuke activiteiten. Je ontvangt tevens bij aankomst een leuk kamp shirt. Op de laatste dag presenteren we tijdens een leuke afsluiting voor alle ouders.

Informatie Zomer Danskamp

 • Datum
  Maandag 17 t/m donderdag 20 augustus 2020.

  Verblijf
  Gedurende 3 nachten verblijf je bij groepsaccommodatie de Vilt in Beugen. Je slaapt in fijne 4-6 persoons kamers, met elk een eigen badkamer. In de ruime woon-eetkamer wordt samen gegeten, maar is tevens te gebruiken voor spelletjes, tv te kijken en binnen activiteiten. Buiten is een heerlijke ruimte met overdekt terras, speelveld en leuke dieren. Het echte vakantiegevoel beleef je hier meteen na een dag lekker dansen.

  Dans
  We dansen o.a. een aantal lessen  in onze dansstudio in Boxmeer voor de oudere deelnemers, dus die mogen hun fiets meenemen. Het programma zal gesplitst worden in een jeugd (8 t/m 10-11 jaar) en een jongeren gedeelte (11-12 t/m 15-16 jaar), maar een aantal activiteiten doen we ook gezellig samen.  Kamerindeling gebeurd op leeftijd. Natuurlijk is er voldoende begeleiding aanwezig zodat het je aan niets zal ontbreken.

 • Organisatie: Dansschool Kim

 • Prijs: € 225,00 per deelnemer (all inclusive)

 • Locatie: Groepsaccommodatie de Vilt, Laag Werveld 9, 5835 CP Beugen

 • Deelnemers
  Deelname is mogelijk vanaf 8-9 jaar tot 18 jaar.

 • Inschrijven en betalen
  Inschrijven voor het zomer Danskamp kan direct. Bij inschrijven ontvang je een bevestiging per mail. Deelname aan het Dansschool Kim Zomer Danskamp 2020 geschiedt op eigen risico. In verband met reserveringen is na aanmelding, ook bij verhindering, betaling verschuldigd. Er vindt geen restitutie plaats. We adviseren je om desgewenst een annuleringsverzekering af te sluiten.

INSCHRIJVEN