Kims Zomer Danskamp 2019
Dansen & Chillen

Schrijf je nu in VOOR HET DANSKAMP!

Yes, het is zover!     8 t/m 10 juli 2019 Kims Zomer Danskamp

Kims Zomer Danskamp komt eraan, met superleuke dansworkshops  & activiteiten op een toplocatie. Tijdens dit kamp combineren we het ultieme vakantiegevoel met dansen. Voor een dansliefhebber de perfectie combinatie dus. De lessen tijdens dit kamp worden aangeboden door gastchoreografen en gastdocenten die jou een top ervaring geven.  Een moment van de week zal in het teken staan van een (zwart wit) fotoshoot. Altijd al een profielfoto van jezelf willen hebben waar je een bepaalde dansmove of houding uitoefent. Dat regelen wij voor je. Je ontvangt tevens bij aankomst een leuk shirt. Met alle leerlingen samen doen we een yoga sessie buiten, in de ochtend. Ook maken we een groepsdans, die we presenteren als afsluiting.

Informatie Zomer Danskamp

 • Datum
  Maandag 8 t/m woensdag 10 juli 2019

  Verblijf
  Gedurende 2 nachten verblijf je bij groepsaccommodatie de Vilt in Beugen. Je slaapt in fijne 4-6 persoons kamers, met elk een eigen badkamer. In de ruime woon-eetkamer wordt samen gegeten, maar is tevens te gebruiken voor spelletjes, tv te kijken en binnen activiteiten. Buiten is een heerlijke ruimte met overdekt terras, speelveld en leuke dieren. Het echte vakantiegevoel beleef je hier meteen na een dag lekker dansen.

  Dans
  We dansen o.a. een aantal lessen  in onze dansstudio in Boxmeer, dus je mag je fiets meenemen. Het programma zal gesplitst worden in een jeugd en jongeren gedeelte, maar een aantal activiteiten doen we gezellig samen.  Kamerindeling gebeurd op leeftijd. Natuurlijk is er voldoende begeleiding aanwezig zodat het je aan niets zal ontbreken.

 • Organisatie: Kim Burgers, Dansschool Kim

 • Prijs: € 200,00 per deelnemer (all inclusive)

 • Locatie: Groepsaccommodatie de Vilt, Laag Werveld 9, 5835 CP Beugen

 • Deelnemers
  Deelname is mogelijk vanaf 8-9 jaar tot 15-16 jaar.

 • Inschrijven en betalen
  Inschrijven voor het zomer Danskamp kan direct. Bij inschrijven ontvang je een bevestiging per mail. Deelname aan het Dansschool Kim Zomer Danskamp 2019 geschiedt op eigen risico. In verband met reserveringen is na aanmelding, ook bij verhindering, betaling verschuldigd. Er vindt geen restitutie plaats. We adviseren je om desgewenst een annuleringsverzekering af te sluiten.

INSCHRIJVEN