Zomer Danskamp2019-01-26T06:39:08+00:00

Kims Zomer Danskamp 2019
Dansen & Chillen

Schrijf je nu in VOOR HET DANSKAMP!

Yes, het is zover!     8 t/m 12 juli 2019 Kims Zomer Danskamp

Kims Zomer Danskamp komt eraan, met superleuke dansworkshops  & activiteiten op een toplocatie. In deze week combineren we het ultieme vakantiegevoel met dansen. Voor een dansliefhebber de perfectie combinatie dus. De stijlen Klassiek, Modern en Showdance komen zeker aan bod, maar dan aangeboden door gastchoreografen en gastdocenten die jou een top ervaring geven.  Een moment van de week zal in het teken staan van een (zwart wit) fotoshoot. Altijd al een profielfoto van jezelf willen hebben waar je een bepaalde dansmove of houding uitoefent. Dat regelen wij voor je. Je ontvangt tevens bij aankomst een leuk shirt. Met alle leerlingen samen doen we een yoga sessie buiten, in de ochtend. Ook maken we een groepsdans, die we presenteren als afsluiting. Tevens werken we samen met een aantal lokale ondernemers die leuke workshops en activiteiten aanbieden.

Informatie Zomer Danskamp

 • Datum
  Maandag 8 t/m vrijdag 12 juli 2019

  Verblijf
  Gedurende 4 nachten verblijf je bij groepsaccommodatie de Vilt in Beugen. Je slaapt in fijne 4-6 persoons kamers, met elk een eigen badkamer. In de ruime woon-eetkamer wordt samen gegeten, maar is tevens te gebruiken voor spelletjes, tv te kijken en binnen activiteiten. Buiten is een heerlijke ruimte met overdekt terras, speelveld en leuke dieren. Het echte vakantiegevoel beleef je hier meteen na een dag lekker dansen.

  Dans
  We dansen hoofdzakelijk  in onze dansstudio in Boxmeer, dus je mag je fiets meenemen. Het programma zal gesplitst worden in een jeugd en jongeren gedeelte, maar een aantal activiteiten doen we gezellig samen.  Kamerindeling gebeurd op leeftijd. Natuurlijk is er voldoende begeleiding aanwezig zodat het je aan niets zal ontbreken.

 • Docente: Kim Burgers

 • Prijs: € 300,00 per deelnemer (all inclusive)

 • Locatie: Groepsaccommodatie de Vilt, Laag Werveld 9, 5835 CP Beugen

 • Deelnemers
  Deelname is mogelijk vanaf leeftijd 8 jaar
  Het maximum aantal deelnemers is 30.
  Vanaf 24 deelnemers gaat het kamp definitief door.

 • Inschrijven en betalen
  Vanaf 1 februari 2019 kun je inschrijven voor het zomer danskamp. Bij inschrijven ontvang je direct een bevestiging per mail. Deelname aan het Dansschool Kim Zomer Danskamp 2019 geschiedt op eigen risico. In verband met reserveringen is na aanmelding, ook bij verhindering, betaling verschuldigd. Er vindt geen restitutie plaats. We adviseren je om desgewenst een annuleringsverzekering af te sluiten.

INSCHRIJVEN